Contactgegevens

Showroom/werkplaats

Roggeweg 30G
6534 AJ Nijmegen
024-355 0330 (tel)
024-355 0950 (fax)


info[@]alexxinterieur.nl 
www.alexxinterieur.nl

Over ons


Ontwerp

De kracht van “ALEXX” zit in het bedenken, het ontwerpen en het samenstellen/vervaardigen van Keukens en Kasten op maat. Daarbij kunt u ook denken aan Schuifdeurkasten, Inloopkasten en Dressoirs die wij van A tot Z voor u maken.

Alles in één hand

Een groot PLUSPUNT van “ALEXX” is dat ook de montage door ons (ervaren interieurbouwers) zelf wordt gedaan. Inclusief alle werkzaamheden die bijvoorbeeld bij een keukenverbouwing voorkomen. Zoals aanpassen loodgieterwerk, stuken, betegelen, elektrawerk etc. Dus ook voor verbouwingen van uw Keuken, Slaapkamer en inrichting van Kantoor of Praktijk, bent u bij “ALEXX” aan het juiste adres.

Advies

Als vakkundige meubelmakers geven wij u graag een goed advies dat aansluit op Uw ideeën. Zo wordt uw Keuken of Kast precies zoals u wilt, in de juiste kleur en exact passend. Vervolgens gaan wij met volle aandacht aan de slag om uw “Keuken” of  “Kast op Maat” samen te stellen, of te maken, en te monteren.

Vrijblijvende offerte

Graag begeleiden wij u in het maken van een aantal belangrijke keuzes: het ontwerp, de materiaalkeuze, een passende kleur en de juiste afwerking.