Volledige montage

Wij nemen u al het werk uit handen!

Kiest u voor Volledige Montage dan nemen wij u al het werk uit handen, van de maatcontrole tot het kookklaar opleveren van uw keuken, alles wordt door ons aangesloten en gemonteerd. Zo kunt u direct in uw nieuwe keuken aan de slag. 

Het enige wat we dan aan u zullen overlaten is het inrichten van uw keuken en het koken zelf!
Om er zeker van te zijn dat de keuken die u heeft besteld ook daadwerkelijk in uw keukenruimte past is een professionele maatcontrole bij Full Service Montage inclusief. Wij komen dan bij u thuis om alles exact na te meten. 

Moeten er nog leidingen aangepast worden of moeten er nog extra voorzieningen in de meterkast getroffen worden? Bij Volledige Montage krijgt u van ons standaard een leidingschema. Hiermee is het voor u, of uw eigen gecertificeerde specialist, glashelder waar alle leidingen en aansluitpunten moeten worden aangebracht. 

Volledige keukenverbouwing!

Wilt u het aanpassen van het benodigde leidingwerk door ons laten uitvoeren? Of wilt u bijvoorbeeld de wandtegels door ons laten aanbrengen?

Natuurlijk kunnen wij u dit ook uit handen nemen!

Op aanvraag verzorgen wij o.a.: het aanbrengen van wandtegels, stucwerkzaamheden en andere bouwkundige aanpassingen.

Hiervoor ontvangt u dan een gespecificeerde meerwerkofferte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Opleveren!

Na afronding van de montagewerkzaamheden lopen wij samen met u de keuken na. De gehele keuken wordt hierbij gecontroleerd en alle apparatuur wordt op juiste werking getest. Bovendien zullen wij u nog de nodige uitleg geven over het gebruik en het onderhoud van uw nieuwe keuken. Bij Volledige Montage wordt de keuken door ons geplaatst voor een zeer scherpe meterprijs!